Contact en locatie
De activiteiten vanuit SOMconsult worden aangeboden in Nieuw-Vennep, Amsterdam Voorschoten & Den Haag.
SOM consult komt meestal voor de levensloopbegeleiding bij de mensen thuis of op de school waar bijvoorbeeld de student onderwijs volgt.

Coachingstrajecten en integratieve therapie worden op de volgende locaties verzorgd: 

  • Locatie Nieuw Vennep: Zwanenwater 7, 2152 BK Nieuw Vennep. 
  • Locatie Voorschoten:  Molenlaan 39 E, 2251 CC Voorschoten.
  • Locatie Amsterdam: Hogeschool voor de kunsten in Amsterdam (AHK) wisselende locaties. In overleg met de betreffende student.
  • Locatie Den Haag in praktijk Vitaal: Appelstraat 22 2564 EG Den Haag op afspraak op donderdagen.

Bereikbaarheid
Locatie Nieuw Vennep is goed te bereiken met openbaar vervoer.  Vanaf het station is het 20 minuten lopen naar de praktijk. Er gaat ook een bus vanaf het station Nieuw Vennep.
Vanaf de Zuidtanget is het ongeveer 15 minuten lopen van halte Getsewoud Noord of Winkelcentrum Getsewoud.

De praktijk is met de auto goed bereikbaar via de snelwegen. Voor de auto is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
De fiets mag in de voortuin worden geplaatst.

Locatie Voorschoten is goed te bereiken met openbaar vervoer. De praktijk ligt nabij het oude dorpskern van Voorschoten. Vanaf Station Voorschoten  is het 20 minuten lopen naar de praktijk.  U kunt ook de bus nemen. Bus 5 rijdt vanaf het station Voorschoten. Halte centrum (gemeente huis) is het een paar minuten lopen.
Bus 45 rijdt tussen Leiden CS en Den Haag CS. Bus 46 rijdt tussen Voorschoten en Den Haag CS. Vanaf de bushalte in het centrum (Gemeentehuis) is het een paar minuten lopen.  

Voor de auto is de praktijk goed bereikbaar vanaf de snelwegen A 44 en A4. Er is voldoende parkeergelegenheid naast de deur. Een wachtruimte met een toilet is aanwezig.

De praktijkruimte is alleen via een buitentrap bereikbaar.

Locatie AHK: alle locaties zijn goed te bereiken met openbaar vervoer. Ook met de auto zijn de locaties bereikbaar maar dient er rekening gehouden te worden met parkeerkosten en parkeertijd. Let op! Deze locaties zijn alleen bereikbaar voor studenten van de AHK. Voor studenten van andere locaties moet er vooraf worden overlegt.

Locatie Den Haag: is  gevestigd op donderdagen in praktijk Vitaal.nl. De praktijk is gelegen nabij een winkelcentrum en is goed te bereiken met  openbaar vervoer.
Randstad Rail 3 rijdt vanaf Zoetermeer via Station Laan van N.O. Indiëen en Centraal Station Den Haag richting Loosduinen.
U stapt uit bij de halte Appelstraat. U loopt de Appelstraat in en aan de linkerkant op de eerste volgende hoek ziet u Praktijk Vitaal
gevestigd op nummer 22 daar moet u zijn. De reistijd met de tram is ca. 45 minuten.

Vanaf station Hollands Spoor gaat u met tramlijn 11 richting Scheveningen Haven tot halte Laan van Meerdervoort/
Conradkade. Daar stapt u over op Randstad Rail 3 richting Loosduinen en vervolgens stapt u uit bij de halte Appelstraat. U
loopt de Appelstraat in en aan de linkerkant op de eerste volgende hoek ziet u Prakijk Vitaal. Daar moet u zijn op nummer 22. De reistijd met de tram is ca. 45 minuten.

Vanaf station Rijswijk (met stoptrein vanuit Rotterdam), bus 23 richting Kijkduin. U stapt uit bij de halte Colijnplein en daarna
loopt u rechtsaf de tomatenstraat. Na 400 komt u aan in de Appelstraat en op de hoek aan de overkant ziet u praktijk Vitaal gevestigd. Daar moet u zijn.

Voor de auto is de praktijk goed bereikbaar vanuit Rotterdam (A13), Utrecht (A12) Amsterdam (A4 en A44). Gratis parkeren tot 17 uur. Vanaf 17 uur zijn de kosten EUR 1.85 per uur. De appelstraat nr 22 is een zijstraat van de Laan van Meerdervoort. De praktijk is op de hoek gevestigd in Praktijk Vitaal.

Contact en/of aanmelding:
Heeft u na het lezen van de informatie op deze website nog vragen neem gerust contact op per telefoon of via dit c
Wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Dit kunt u dit doen per telefoon of via deze link
Voor het kennismakingsgesprek is het fijn wanneer u hiervoor het intakeformulier download en ingevuld meeneemt. 

Contactadres:
Som consult
Caroline Zoon
Zwanenwater 7
2152 BK Nieuw Vennep

Telefoon: +31613434227
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK: 34308926
BTW Identificatienummer: NL001599304B70

Somconsult heeft een AGB code:
Vestigingscode is: 94063776   
Code behandelaar: Somconsult is Caroline Zoon: 94103952

Voor psychosociale zorg:
Vestigingscode is: 90064835
Code behandelaar: Somconsult is Caroline Zoon: 90105543

Voor PGB: Code 41412873