Contact en locatie
De activiteiten vanuit SOMconsult worden aangeboden in Nieuw-Vennep, Amsterdam & Voorschoten.
SOM consult komt meestal voor de levensloopbegeleiding bij de mensen thuis of op de school waar bijvoorbeeld de student onderwijs volgt.

Coachingstrajecten en integratieve therapie worden op de volgende locaties verzorgd: 

  • Locatie Nieuw Vennep: Zwanenwater 7, 2152 BK Nieuw Vennep. 
  • Locatie Voorschoten:  Molenlaan 39 E, 2251 CC Voorschoten
  • Locatie Amsterdam: Hogeschool voor de kunsten in Amsterdam (AHK) wisselende locaties. In overleg met de betreffende student.

Bereikbaarheid
Locatie Nieuw Vennep is goed te bereiken met openbaar vervoer.  Vanaf het station is het 20 minuten lopen naar de praktijk. Er gaat ook een bus vanaf het station Nieuw Vennep.
Vanaf de Zuidtanget is het ongeveer 15 minuten lopen van halte Getsewoud Noord of Winkelcentrum Getsewoud.

De praktijk is met de auto goed bereikbaar via de snelwegen. Voor de auto is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
De fiets mag in de voortuin worden geplaatst.

Locatie Voorschoten is goed te bereiken met openbaar vervoer. De praktijk ligt nabij het oude dorpskern van Voorschoten. Vanaf Station Voorschoten  is het 20 minuten lopen naar de praktijk.  U kunt ook de bus nemen. Bus 5 rijdt vanaf het station Voorschoten. Halte centrum (gemeente huis) is het een paar minuten lopen.
Bus 45 rijdt tussen Leiden CS en Den Haag CS. Bus 46 rijdt tussen Voorschoten en Den Haag CS. Vanaf de bushalte in het centrum (Gemeentehuis) is het een paar minuten lopen.  

Voor de auto is de praktijk goed bereikbaar vanaf de snelwegen A 44 en A4. Er is voldoende parkeergelegenheid naast de deur. Een wachtruimte met een toilet is aanwezig.
De praktijkruimte is alleen via een buitentrap bereikbaar.

Locatie AHK: alle locaties zijn goed te bereiken met openbaar vervoer. Ook met de auto zijn de locaties bereikbaar maar dient er rekening gehouden te worden met parkeerkosten en parkeertijd. Let op! Deze locaties zijn alleen bereikbaar voor studenten van de AHK. Voor studenten van andere locaties moet er vooraf worden overlegt.

Contact en/of aanmelding:
Heeft u na het lezen van de informatie op deze website nog vragen neem gerust contact op per telefoon of via dit contactformulier.

Wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Dit kunt u dit doen per telefoon of via deze link
Voor het kennismakingsgesprek is het fijn wanneer u hiervoor het intakeformulier download en ingevuld meeneemt. 

Contactadres:
Som consult
Caroline Zoon
Zwanenwater 7
2152 BK Nieuw Vennep

Telefoon: +31613434227
KVK: 34308926

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2018 Somconsult