'MatriXcoaching' een gesprekstechniek om je (leer) strategie te verbeteren

MatriXcoaching is een methodiek van het soort, de puber van volwassene zelf op de manier van het hoofd van een eigen systeem. De geteste persoon die leerstrategieën geoptimaliseerd kan worden leren volgens een handige manier mogelijk wordt. Het automatiseren van de tabellen kan door MatriXcoaching worden geoptimaliseerd.

Bij mentale problemen wordt het met het soort, puber of volwassene de strategy of the beleving of dieiemaatheid ontdekt en vervangen. Een situatie heeft ooit echt plaatsgevonden. Dit kan zo worden verheerlijkt dat dat de persoon een ongewone soort is. Denk aan: angst voor spinnen, vliegangst van een naar gevoel uit het verleden.

MatriXcoaching biedt een snel resultaat. Na 1-2 sessies is het mogelijk om de begeleiding succesvol te sluiten.

Ja, ik heb belangstelling voor de MatriXcoaching, neem contact met mij op voor een afspraak.

Voor kwaliteitsbewaking  t.a.v. Matrixcoaching volg  ik diversen bij en nascholingen m.b.t. Matrixcoaching.
Ik neem deel aan een intervisiegroep en overleggen met Matrixprofessionals gericht op reflectie van eigen handelen en vakkundigheid.

Kosten MatriXcoaching
Eur 85, = per uur exclusief 21% BTW
 

Kleur je toekomst! is het motto vanuit Somconsult. Wanneer u een belofte uit het verleden hebt, de puber van volwassenen in de toekomst, biedt MatriXcoaching een oplossing om de neutralisatie van uw bedrijf te krijgen. Daarom past de MatriXcoaching als tool binnen de visie van Somconsult.

 

© 2018 Somconsult