SOMconsult:  Kleur je eigen toekomst!

SOMconsult staat voor Scholing Op Maat.  Scholing is bij SOM consult neergezet in een breed perspectief.

Scholing als ontwikkeling als mens

Het hebben van zelfkennis, zelfinzicht en weten wat je motiveert  zijn belangrijke motoren om te leren, te werken en een evenwichtig mens te zijn. Een leerling die zich gehoord en begrepen voelt, zal goed presteren. Een medewerker die zich gezien en gehoord voelt door zijn collega’s en leidinggevende is een waardevolle medewerker in het bedrijf. Een onderwijsgevende die de werkrelatie met de leerling weet optimaliseren kan de leerling begeleiden in diens ontwikkeling.

Scholing als trainingen

Trainingen voor bedrijven, scholen en verenigingen gericht op het verwerven van kennis op het gebied van autisme, ADD/ADHD, spraaktaalproblematieken.

Over mij:

Met veel plezier heb ik als leerkracht voor de klas gestaan. De volgende kernbegrippen waren toen al voor mij van toepassing: systematisch maar niet star, met gedegen kennis, werken met een lach, creatief en oplossingsgericht.

Sinds 2003 werk ik als autismespecialist MA SEN voor het Steunpunt Autisme NZH. Samen met mijn collega’s geef ik advies en trainingen op scholen. 
Sinds 2008 heb ik me, naast het werk voor het Steunpunt Autisme, als ADD Coach & Coach en ambulant begeleider verder ontwikkeld en ben ik gestart met SOMconsult.

In 2013 maakte ik de stap van coach naar therapeut en volgde ik de vierjarige opleiding tot Integratief therapeut (ECP) aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Deze opleiding heb ik in 2017 succesvol afgerond waardoor ik naast mijn leraarschap ook als therapeut werkzaam ben.  

Professionaliteit:

Regelmatig volg ik studiedagen om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden.  Ook neem ik actief deel aan verschillende intervisiegroepen om zo mijn attitude en menskwaliteiten blijvend te ontwikkelen.

Aangesloten bij de beroepsvereniging IBVA (MASEN autismespecialisten)
Deelnemend aan een intervisiegroep met autismespecialisten

Deelnemend aan een intervisiegroep voor gecertificeerde MatriX coaches
Aangesloten bij de beroepsvereniging NVPA (Intergratief therapeut ECP)
Deelnemend aan een intervisiegroep met andere NVPA leden
Aangesloten bij de beroepsvereniging VIT (Itegratief therapeut ECP)
Deelnemend aan een intervisiegroep met anderen VIT leden.Wilt u meer informatie? Bel of mail en stel u vraag.

© 2018 Somconsult